Welkom Hèt spiritueel forum voor al uw vragen, problemen en ervaringen omtrent heldervoelendheid.

spiritueel forumHet spiritueel forum is er speciaal voor heldervoelende mensen: jongeren en ouderen.
Voelt u of jij de emoties van andere mensen ook heel sterk aan?

Wordt u niet begrepen door uw omgeving omdat u meer voelt of dingen anders ervaart? Met al uw grote en kleine vragen of problemen kunt u hier terecht op het spiritueel forum, via de link Registreren. Deze vindt u hierboven, in het menu. Ik ben ook heldervoelend en kan u helpen door kennis en levenservaring.

Op het spiritueel forum kunt u al uw vragen en problemen of klachten aan mij voorleggen en uw ervaringen met andere mensen delen, die hetzelfde hebben meegemaakt.
Op deze manier kunt u antwoord vinden op al uw vragen.
Wilt u de regels en voorwaarden lezen voordat u deelneemt aan het forum? Deze vindt u via de link Registreren.  Zoekt u steun en begrip, een antwoord op uw vraag of een luisterend oor? Registreer u dan nu. Ik help u graag.

Vandaag ben ik tot 12.00 uur op het forum aanwezig. Op dinsdag, woensdag en vrijdag ben ik van 9.30 - 12.00 uur en van 13.00 - 13.30 uur op het forum aanwezig. Als u vragen heeft over het forum of het gebruik hiervan, dan kunt u mailen naar info@zorgkantoorvandefliert.nl of bellen naar 0314-362688 /06-15677969. Informatie over de bereikbaarheid vindt u middels de link Contact.

spiritueel forum heldervoelendZORGKANTOOR VAN DE FLIERT

*Voor professionele hulp. Deskundig, persoonlijk, betrokken en betrouwbaar.

Voor 30 minuten betaalt u slechts € 19,-

Link
Forum